Four Seasons

Stap in de wereld van Four Seasons Nail Salon en geniet van verschillende behandelingen voor uw handen, nagels, en voeten. Four Seasons Nail Salon is een nagelstudio gevestigd in Winkelcentrum Nijmegen Dukenburg. Onze nagelstylisten zijn gespecialiseerd in het verzorgen en mooi maken van uw handen, voeten en nagels. We doen acryl nagels, gel nagels, solar nagels, gel lak/Shellac CND, manicure, pedicure en nog veel meer! Naast hand- en voetverzorging en nagels doen zijn we ook gespecialiseerd in het ontharen van gezichtshaar en lichaamshaar (van bepaalde lichaamsdelen), en het verlengen van wimpers. Verlangt u naar een verzorgende behandeling voor uw handen of voeten? Of wilt u graag mooie nagels of wimpers? Of is er binnenkort een speciale gelegenheid waarvoor u er tiptop uit wilt zien?  Breng dan een bezoek aan onze nagelstudio! 

Wij werken zowel met als zonder afspraak. Wilt u graag een afspraak maken voor een behandeling? Loop dan gerust de salon binnen of bel 024-7851013. 

Kijk gerust verder op onze site voor informatie over de behandelingen, prijzen, en aanbiedingen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen.